Counseling Rotterdam helpt bij lichamelijke en mentale klachten

Loop jij tegen bepaalde lichamelijke en mentale klachten aan en weet je niet wat je er mee wijzigen in ermee aan moet? Dan zit wijzigen in ben je bij 2-1 counseling en coaching aan het goede adres. Wij willen voorkomen dat jij, net zoals als verwijderen tweede als helaas velen in en om Rotterdam, in een burn-out terecht komt. Is dat al gebeurd, dan helpen wij je daar graag uit. Jij merkt dat je de laatste tijd niet lekker in je vel zit. Daar kan bij komen dat je snel emotioneel en moe bent of je kampt met slaap- streepje invoegen en concentratieproblemen. Het is een angstige en onprettige tijd, omdat jij niet meer een volledige controle hebt over je gedachtes en lijf. Soms ontstaan er ineens angsten die jij nooit eerder hebt gevoeld. Wij willen jou op het hart drukken dat dit ieder menskan spatie tussen mens en kan overkomen en dat je er wat aan kunt doen. Stap een heb je al gedaan en dat is dat je opzoek spatie tussen op en zoek bent gegaan naar informatie over eventuele psychosociale hulpverlening. Vind je het lastig om een beslissing te maken? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

Counseling Rotterdam

Iedereen is welkom bij counseling Rotterdam

Ieder mens is anders en dus ook ieder probleem. Wij kijken naar de persoon zonder oordeel en vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Het kan als een uitdagende tijd voelen en het laatste wat wij willen is dat nog uitdagender maken. Wij zijn er om jou wijzigen in jouw probleem op een laagdrempelige maar serieuze manier te behandelen. Wellicht vind je overeenkomsten met andere mensen en vind je dit prettig, misschien heb je genoeg aan jezelf. Eigenlijk is alles oké en gaat het er vooral om dat jij je proces goed kan bewandelen wijzigen in doorlopen (een pad bewandel je) en samen met onze hulp toewerkt naar een oplossing.

Neem contact op

Je staat er niet alleen voor bij counseling Rotterdam

Wij kunnen ons voorstellen dat het eenzaam kan voelen om deze route in te bewandelen wijzigen in slaan (in de bewandelen is echt geen Nederlands!). Soms lijkt het alsof je de enige bent die dit zo ervaart. In grote lijnen kan jij alleen voelen wat jij ervaart, omdat ieder mens uniek is. Maar vanuit onze ervaring kunnen wij stellen dat je nooit de enige zult zijn.spatie invoegenIeder mens ontmoet een obstakel in zijn of haar leven waar hij wijzigen in men iets mee moet. Wij zijn er voor iedereen met een hulpvraag en werken toe naar een duidelijk antwoord. Zo word jij weer die sterke persoon die je eigenlijk al was.

Neem contact op