Burn-out ontrafelen met coach en counseling Rotterdam

Jouw lichaam en geest zijn volledig overbelast door bepaalde of verschillende oorzaken. Wellicht kamp je met een (chronische) ziekte en kan je moeilijk accepteren dat het een groot onderdeel van jouw leven was of is geworden. Maar het kan ook zijn dat je veel stress krijgt van werk, studie of andere omstandigheden. Er was in ieder geval in een keer een klap die jou van jezelf vandaan dreef. Normaal pakte je alles makkelijk op, maar nu lijken er geen reserves meer over. Dit kan duiden op burn-out klachten ofeen wijzigen in of een daadwerkelijke burn-out. Wij helpen je graag om het te voorkomen of te verhelpen.

Burn-out Rotterdam en het verband met perfectionisme en een laag zelfbeeld

Wij zien vaker dat een burn-out ontstaat door perfectionisme in combinatie met een laag zelfbeeld. Zeker in deze tijdsgeest zien we het vaker voorkomen bij mensen. Zo heeft de komst van social media een grote rol gespeeld in het vergelijken met anderen. Overal lijkt het gras groener dan bij jou. Wij willen jou helpen die negatieve energie om tezetten wijzigen in te zetten in een positieve variant. Wij vinden het belangrijk dat jij je leven kan leiden, omdat wijzigen in zoals het jou gelukkig maakt. Wellicht herken je dat je dit niet zo kan ervaren, omdat je vooral anderen gelukkig wil wijzigen in wilt maken en daardoor sneller jezelf vergeet. Het aangeven van grenzen kan uitdagend zijn. Door middel van de coaching en counseling in Rotterdam hopen we jou het vertrouwen en de handvatten die je nodig hebt terug te geven. Zodat jij de lat minder hoog legt voor jezelf en meer energie krijgt voor evenementen in je leven waar jij blij van wordt.

Neem contact op

Burn-out Rotterdam en HSP

HSP oftewel Hoog Sensitieve Personen, lopen meer risico om in een burn-out te komen dan iemand die hier geen last van heeft. Heb jij snel last van prikkels waardoor geluiden, geuren of licht sneller binnenkomen? En kan jij iemand goed aanvoelen of een sfeer makkelijk oppikken in een ruimte? Wellicht kamp jij dan met HSP. Door deze eigenschappen ben je geneigd sneller een grens over te gaan en dit kan weer resulteren in een burn-out. Wij willen jou hierbij helpen en onderzoeken of je inderdaad HSP bent en waar het nodig is tools mee te geven, zodat jij minder snel overprikkelt wijzigen in overprikkeld raakt. Er zitten ook vele prachtige kanten aan HSP, maar het is van belang dat je weet hoe je deze optimaal kunt latenzien wijzigen in laten zien. Voor een goede balans in jouw leven. Wil je meer weten over HSP of onze werkwijze? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek en zijn gemakkelijk te bereiken via e-mail of telefoon.

Neem contact op